Молодіжний табір "Діброва"

Відділ освіти виконавчого комітету Новоселівської сільської ради та педагогічний колектив навчальних закладів громади долучені до заходів проекту Молодіжний табір "Діброва", що реалізує ГО "Перспектива". Захід відбувається в рамках проєкту Kyiv Dialogue за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини. На Полтавщині проєкт реалізується спільно з Місцевою асоціацією органів місцевого самоврядування Асоціація відкритих міст.

Зокрема, допомагаємо з організацією вхідного та вихідного анкетування учасників табору, навчально-виховних заходів. Виховні заходи заплановані по тематичних днях згідно плану-роьоти табору, що дало змогу краще організувати роботу в таборі.

З-поміж іншого, булт проведені:

1) Спортивно-масові та виховні заходи: змагання "Веселі старти", рухливі ігри "Гра збирає коло друзів", тренінг "Школа лідера", вікторина "Моя Україна" , перегляд тематичних фільмів.

2) Заходи з безпеки життєдіяльності: інструктажі з техніки безпеки та правил безпечної поведінки; гра "Дорога додому" з елементами орієнтування на місцевості.

Усього в таборовій зміні приймало участь 60 школярів віком від 15 до 18 років, а також молодь громади. Роботою табору керували досвідчені вихователі та інструктори з числа учасників АТО/ООС.

Особлива увага приділялася організації відпочинку дітей позбавлених батьківського піклування (1 учень), дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей (4 учні), діти учасників АТО (2 учні).

Висловлюємо щиру подяку усім причетним до проведення табору!

Кiлькiсть переглядiв: 134

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.