Повернутися до звичайного режиму

Молодіжний табір "Діброва"

Відділ освіти виконавчого комітету Новоселівської сільської ради та педагогічний колектив навчальних закладів громади долучені до заходів проекту Молодіжний табір "Діброва", що реалізує ГО "Перспектива". Захід відбувається в рамках проєкту Kyiv Dialogue за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини. На Полтавщині проєкт реалізується спільно з Місцевою асоціацією органів місцевого самоврядування Асоціація відкритих міст.

Зокрема, допомагаємо з організацією вхідного та вихідного анкетування учасників табору, навчально-виховних заходів. Виховні заходи заплановані по тематичних днях згідно плану-роьоти табору, що дало змогу краще організувати роботу в таборі.

З-поміж іншого, булт проведені:

1) Спортивно-масові та виховні заходи: змагання "Веселі старти", рухливі ігри "Гра збирає коло друзів", тренінг "Школа лідера", вікторина "Моя Україна" , перегляд тематичних фільмів.

2) Заходи з безпеки життєдіяльності: інструктажі з техніки безпеки та правил безпечної поведінки; гра "Дорога додому" з елементами орієнтування на місцевості.

Усього в таборовій зміні приймало участь 60 школярів віком від 15 до 18 років, а також молодь громади. Роботою табору керували досвідчені вихователі та інструктори з числа учасників АТО/ООС.

Особлива увага приділялася організації відпочинку дітей позбавлених батьківського піклування (1 учень), дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей (4 учні), діти учасників АТО (2 учні).

Висловлюємо щиру подяку усім причетним до проведення табору!

Кiлькiсть переглядiв: 130

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.